Artister 2013

ARTISTER

Gitarist gjennomsiktig.png

En stor og viktig del av Marokkofestivalen er selvfølgelig de mange konsertene, og hos oss får du selvfølgelig mer enn bare ett band å lytte til i løpet av kvelden. Vi har som vane å booke flere atrister på samme kveld, slik at man kan gjøre det til en helaften hvis man ønsker.

Vi har alltid forsøkt å sy sammen et variert tilbud for våre gjester. Samtidig har vi satset på band som har kvalitet og som appelerer til et bredt publikum. Vi synes at vi også i år har lykkes med dette!

DDE Pressebilde 2.jpg

DDE

D.D.E.-historien begynner 18. januar 1992. Dette er datoen for utgivelsen av bandets første produksjon; "Flamma / Kvinnfolk, det é det beste æ veit". Singelen ble produsert av Åge Aleksandersen som uttrykte stor tro på gjengen fra hjembyen.

Resten er norsk musikkhistorie på sitt beste! Over 20 år på veien med det ene utsolgte lokalet etter det andre på hundrevis av konserter! 20 album og hundretusenvis av solgte skiver!

Bandet har på sine konserter en entusiasme og spilleglede som få band kan vise maken til. En ting kan vi love: Dette blir en kveld i Marokkos historie vi vil snakke lenge om!

Morten Abel.jpg

MORTEN ABEL

Morten Abel trenger strengt tatt ingen presentasjon. Gjennom en lang karriere, både som soloartist, samt frontfigur i The Septhember When, Mods og Peltz, har han gjort seg bemerket som en karismatisk artist og fantastisk låtskriver. Med over en million solgte skiver gjennom karrieren kan vi trygt si at dette er helt i toppsjiktet innenfor norsk Pop og Rock!

Morten slipper en ny skive nå i sommer, og vi føler oss sikre på at det her vil komme mange nye hits som vil legge seg til en allerede imponerenderekke av udødelige slagere. Kongen av norsk Pop er tilbake!

El Cuero pressebilde.jpg

El Cuero

Etter fjorårets kjempesuksess, måtte vi hente El Cuero tilbake i år også. Bandet har akkurat sluppet sitt fjerde album. Som tidligere har kritikerne vært fulle av lovord, og platen vitner om at gutta også denne gangen har fått til en god groove med særpreg som virkelig bekrefter at dette er ett av Norges beste rockeband.

PTP_Band_165.jpg

Pøbb T Pøbb Band

er som en blodtrimmet Mustang eller Harley. Kjøreturen spenner fra norske rockeklassikere til musikk fra Whitesnake, Queen, Led Zeppelin, Deep Purple og andre utenlandske storheter. Alt spilt med like stor innlevelse og spilleglede. Du blir lettere blendet av bandets ekstra scenelys i røyk som fra svidd gummi etter en burn out. Opplevelsen av fart og spenning, fest og moro er en del av settingen under en konsert med Pøbb T Pøbb Band. Pøbb T Pøbb Band med den fantastiske vokalisten Petter Selliseth i spissen med Trond Bakken på gitar/bass

Kystfolket.jpeg

Kystfolket

er et spennende band fra Nordmøre med harding, drag, maritime toner og sterke låter på dialekt. Bandet tar frisk akustisk folkrock blander det med bluegrass og legger til litt norsk folkemusikk på toppen og blander det i en stor bacalaogryte på ekte nordmørsvis. 

Kystfolket består av Jan Terje Sager på vokal og gitar og med seg har han med seg bassmann, Kyrre Sætran, som har spilt med bl.a. Paal Flaata, Unni Wilhelmsen, Hilde Heltberg og Hellbillies. På trommer har vi Tre små kinesere sin Freddy Bolsø. Det ikke mange vet om Freddy er at han også er en godt over middels metaltrommis som har turnert på trommer med både Enslaved og Blood Red Throne. Kystfolkets diamantsliper er folkemusiker Brit Elise Skram på fiolin, det være seg folketoner fra hardingfela eller western fiddle licks.

Første singel, Gammelsalta Sei, er en vårfrisk låt som peker litt på det "typisk norske". Litt slik som vi alle går og kjenner på , litt syting og klaging over de trivielle ting og det å drømme seg bort mot sommeren og varmere tider. Den kom ut 5 april og er allerede listet på NRK sine spillelister.

freeze and friends.jpg

Freeze & Friends

består av kjente og kjære lokale musikere.

Juwenay.png

Juwenay

 

Jentan 3.jpeg

Jentan

er et lokalt jenteband bestående av; Gro Sundet, Anne Dyrnes, Ann-Christin Mork, Randi Sandstad, Trine M. Simonsen, Hege Sky Mokkelbost, Helga Tryggvason og Mari Aae Andersen. 

Sophie Amalie.jpg

Sophie Amalie Strøm

 

Kristin Iren.jpg

Kristin Iren Gundersen Rødseth

 

Ida Olin.jpg

Ida Olin Jenssen Madsen

 

Hønvika Sang og Snekkarlag